Dieses Blog durchsuchen

Sonntag, 3. März 2013

Ceva de sesizat în poza asta?


2 Kommentare:

  1. un minister al sportului care nu exista? care nu poate fi contactat, despre care nu se poate stii nimic mai mult decat ce apare in m.o. Daca citesti in m.o. si te uiti pe organigrama, macar afli pe ce scaune ministeriale se mai duc banii tai de contribuabil
    Om Bun

    AntwortenLöschen
  2. Se gasesc informatii aici http://www.anst.gov.ro/contact, dar recunosc ca trebuie sa ai noroc sa dai peste ele. Daca sportul nu va fi reintrodus in viata copiiilor nostri, daca nu vor incepe sa organizeze evenimente sportive populare, "Daciade" si alte olimpiade pentru copii si tineret, ne putem considera o natie pierduta. Daca statul nu se va implica, sportul organizat prin diverse asociatii si SRL-uri va deveni un produs de lux pe care doar cei cu bani si-l vor putea permite. Si asta se cheama crima cu premeditare la nivel national.
    un parinte
    P.S. Avem 2 copii. Resurse materiale fragile. Nu ne permitem sa platim echipament si ore de instruire sportiva, nu ne permitem sa ne dam copiii la un bazin de inot, la un club de alergare, sa plece in deplasari. Este o mare durere pentru noi.

    AntwortenLöschen

I'm WATCHing YOU!! :-)